+420 777 889 869

Po - Pá: 8:00 - 18:00
So: 9:00-15:00

Po - Pá: 8:00 - 18:00
So: 9:00-15:00
+420 777 889 869 info@frpneu.cz
KATEGORIE

Nová služba v Tursku - Mobilní pneuservis pro nákladní vozidla

  O státní svátek 8.5.2024 máme otevřeno. Pneuservis a výdej zboží od 9:00 - 15:00. Těšíme se na vaši návštěvu!

admin 23/11/2023

 

 

Mobilní pneuservis pro nákladní vozy ve firmě FRpneu: Spolehlivá péče pro vaši nákladní flotilu

 

  • Úvod

Pro majitele nákladních vozidel je správná údržba a péče o pneumatiky zásadní. Nákladní vozy musí čelit náročným podmínkám na silnicích, a proto je klíčové, aby byly pneumatiky v perfektním stavu, což přispívá k bezpečnosti, úspornosti a spolehlivosti flotily. Firma FRpneu rozšiřuje svou odbornou péči i na nákladní vozy v okolí Prahy a středních Čech, a to díky mobilnímu pneuservisu, který přináší profesionální a efektivní řešení přímo k vašemu podnikání.

 

  • Co je mobilní pneuservis?

Mobilní pneuservis poskytuje speciální druh služby, která vám umožňuje nechat provést údržbu, opravy a výměnu pneumatik přímo na místě, kde se nacházíte. Bez ohledu na to, zda jste doma, v práci nebo na silnici. Služby našeho mobilního pneuservisu vám ušetří čas a úsilí potřebné k dojezdu do tradičního servisu. Technik přijede k vašemu vozidlu s potřebným vybavením a materiály, což vám umožní vyhnout se veškerým nepříjemnostem, například čekání ve frontách, organizování dopravy pneumatik, velkému zpoždění v doručení nákladu atp.

 

  • Proč si vybrat mobilní pneuservis FRpneu?
  1. Profesionální a zkušený personál: Firma FRpneu zaměstnává kvalifikované techniky, kteří mají bohaté zkušenosti s pneumatikami různých značek a typů vozidel. Důkladně prošli školením a jsou vybaveni moderním vybavením.
  2. Široký sortiment služeb: FRpneu nabízí kompletní spektrum služeb, včetně montáže a demontáže pneumatik, vyvážení kol, opravy defektů, prodeje nových pneumatik a poradenství ohledně výběru vhodného typu pneumatik pro vaše potřeby.
  3. Pohodlnost a flexibilita: S mobilním pneuservisem FRpneu nemusíte již nikdy ztrácet čas čekáním v servisech. Stačí jednoduše zavolat, domluvit si termín a technici přijedou až k vám.
  4. Kvalitní materiály a značky: Naše firma disponuje novými pneumatikami od ekonomických až po prémiové značky a také materiály, což zaručuje vysokou spolehlivost, trvanlivost a rozmanitost při výběru.
  5. Ceník a transparentnost: FRpneu poskytuje přehledný ceník svých služeb, takže nebudete mít žádné nečekané náklady. Před provedením jakékoli práce vám technici poskytnou informace o cenách a nákladech. (Již brzy na našich stránkách)

 

  • Jak to funguje?
  1. Kontakt: Stačí zavolat na telefonní číslo 704 295 295 nebo napsat na info@frpneu.cz a domluvit si termín, kdy vám bude vyhovovat servis vozidla.
  2. Technik dorazí: V dohodnutý čas dorazí technik FRpneu s veškerým potřebným vybavením přímo k vašemu vozidlu.
  3. Práce na místě: Technik provede požadované služby, jako je montáž nebo demontáž pneumatik, vyvážení kol, oprava defektů nebo výměna pneumatik za nové.
  4. Kontrola a poradenství: Před odjezdem vám naši technici vše zkontrolují a poradí ohledně další údržby a péče.
  5. Hotovo! Po dokončení práce budete moci bezpečně a spokojeně vyrazit na svou cestu.

 

  • Závěr

Mobilní pneuservis FRpneu je skvělým řešením pro všechny majitele nákladních vozidel, kteří chtějí ušetřit čas a zároveň si být jisti kvalitní péčí o své pneumatiky. S profesionálním týmem, širokým sortimentem služeb a flexibilitou v termínech je FRpneu ideální volbou pro mobilní pneuservis. Ať už potřebujete drobné opravy, výměnu pneumatik nebo jednoduše pravidelnou kontrolu, FRpneu vám nabídne bezproblémové řešení přímo na vaší cestě. Na úplný konec přikládáme pár fotek, abychom Vás ujistili, že si nevymýšlíme.