+420 777 889 869

Po - Pá: 8:00 - 18:00
So: 9:00-15:00

Po - Pá: 8:00 - 18:00
So: 9:00-15:00
+420 777 889 869 info@frpneu.cz
KATEGORIE

Zeetex - nejlepší pneu ve své třídě u nás ve FRpneu

admin 25/01/2023

Pneumatiky Zeetex

Dobrá pověst a silná pozice na mnoha trzích jsou charakteristické pro ekonomickou značku pneumatik  Zeetex  s asijskými kořeny. Kvalitativně srovnatelný například s pneumatikami Matador, ale s výrazně nižší cenou, je zaručeno, že uspokojí řidiče s různými požadavky. Pneumatiky Zeetex, zaměřené na všechny geografické a environmentální podmínky, se používají při jízdě nejen s osobní automobily do a z města, ale také do terénu, na dálnice nebo v průmyslových závodech.

Dubajská distribuční společnost ZAFCO začala psát svou historii na trhu s pneumatikami v roce 1993. V roce 2002 uvedla na trh samotnou značku Zeetex Tires, která se o 2 roky později začala distribuovat na americké trhy a od roku 2007 také do Evropy. Od roku 2005 se ZAFCO specializuje na mezinárodní distribuci pneumatik.



Speciálně pro evropské trhy jsou pneumatiky vyráběny v asijských továrnách v Indonésii, Indii a Číně a distribuovány do 85 zemí na všech kontinentech. Dalším přelomovým rokem byl rok 2008, kdy byla produktová řada rozšířena o radiální pneumatiky pro lehké nákladní automobily, později i o další produkty, jako jsou maziva a baterie.

Při výrobě pneumatik Zeetex jsou zachovány všechny bezpečnostní předpoklady odpovídající požadavkům na ochranu životního prostředí s přihlédnutím k požadavkům země. Inženýři spolupracující s velkými jmény, jako jsou Michelin a Bridgestone, také dohlíželi na design a využití technologií a know-how, díky čemuž jsou pneumatiky Zeetex technologicky sofistikované a obzvláště pozitivní v renovovaném testu pneumatik Autobild 2015.  V hlučnosti suverénně zvítězily a skončily na 2. místě v silné konkurenci velkých jmen. Zajímavé je také 5. místo v oblasti spotřeby paliva, tedy ekologického myšlení konceptu Zeetex.

Pneumatiky Zeetex jsou skvělou alternativou ke značkám, jako jsou Debica, Kormoran nebo jiné cenově úsporné ekonomické variantě. Slušný výkon za jakýchkoli povětrnostních podmínek a terénů, uspokojí malé městské vozy, vozový park nákladních automobilů a populární sportovní SUV.

Více informací na oficiálních stránkách výrobce Zeetex. 
 

Pod tímto odkazem naleznete všechny pneumatiky Zeetex, které nabízíme. Otevřete odkaz.