+420 777 889 869

Po - Pá: 8:00 - 18:00
So: 9:00-15:00

Po - Pá: 8:00 - 18:00
So: 9:00-15:00
+420 777 889 869 info@frpneu.cz
KATEGORIE

OTANI - spolehlivé a kvalitní pneu s dlouhou historií z Thajska

admin 25/01/2023

Pneumatiky OTANI

OTANI je předním výrobcem nákladních a autobusových, radiálních i diagonálních pneumatik v jihovýchodní Asii. Tyto pneumatiky jsou určeny pro různé aplikace včetně dálniční a regionální dopravy, v terénu i ve smíšených podmínkách. OTANI považuje používání špičkových technologických a výrobních technik, které zvyšují spokojenost zákazníků, za hlavní pilíř svých činností.

Značka OTANI byla založena společností Otani Tire Co. Limited, thajským výrobcem různých typů komerčních diagonálních pneumatik, duší, klapek a předvulkanizovaných běhounů pro protektorování. Společnost zahájila výrobu pneumatik 45/65-45 v roce 2008, přičemž tato nabídka byla největší pneumatikou, jakou mohou průmysloví hráči nejen v Thajsku, ale v celém regionu jihovýchodní Asie vyrábět.

Projekt Otani Radials Ltd, byl založen v roce 2010 na výrobu radiálních pneumatik pro nákladní automobily a autobusy, který přeměnil sen o umístění jedné z nejlepších radiálních výrobních jednotek ve skutečnost. Už od počátku se projekt mohl pyšnit a nazývat nejmodernějším zařízením vybaveným nejnovějšími výrobními technologiemi a působivou roční výrobní kapacitou 1,5 milionu pneumatik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hlavní výroba produktů probíhá v zemi zrodu této značky – v Thajsku, a proto má OTANI na trhu vynikající pověst tím, že překračuje spokojenost zákazníků s kvalitními produkty a maximálním výkonem. Pneumatiky OTANI jsou robustní a silné, což dává zákazníkům příležitost protektorovat vícekrát, aby dosáhli nižších nákladů na kilometr a vydělali na prodloužené životnosti pneumatik.

Rostoucí popularita značky vedla OTANI k výrazné expanzi, kde se prodává na šesti kontinentech prostřednictvím řady renomovaných a důvěryhodných distributorů, včetně nás FRpneu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
V OTANI si uvědomují, že důležitost výzkumu a vývoje pro své portfolio je na vrcholu priorit, a proto přichází s dezény běhounů na míru, aby vyhovovaly požadavkům konkrétních celosvětových trhů. Společnost každoročně investuje miliony dolarů do výzkumu a vývoje, aby neustále vylepšovala své produktové řady.
Proces kontroly kvality je na vysoké úrovni, zahrnující technologie jako 100% shearografie (metoda podobná holografické interferometrii) a rentgenové kontroly, aby pneumatiky byly bezchybné. OTANI je hrdá na to, že má výrobní kapacitu 2 500 pneumatik denně, přičemž plán rozšíření si klade za cíl tuto kapacitu zvýšit na 5000 pneumatik denně do konce roku 2016.

Více informací na oficiálních stránkách výrobce OTANI. 
 

Pod tímto odkazem naleznete všechny pneumatiky OTANI, které nabízíme. Otevřete odkaz.