+420 777 889 869

Po - Pá: 8:00 - 18:00
So: 9:00-15:00

Po - Pá: 8:00 - 18:00
So: 9:00-15:00
+420 777 889 869 info@frpneu.cz
KATEGORIE

MRL - novinka v ČR určená pro zemědělství a průmysl

admin 25/01/2023

Pneumatiky MRL

První kroky dnes již známé značky pneumatik MRL započala u vizionáře pana C.L. Malhotry v roce 1954, který založil společnost Malhotra Group of Industries, pevně stojící na základních myšlenkách – soucítění, začlenění a technologiích.

Po svém znovuzaložení a akvizici panem Gopalem Malhotrou v polovině roku 2008 se skupina Malhotra dále diverzifikovala na pneumatiky / pryž / nemovitosti / financování / elektrická vozidla.

V současné době je MRL Tyres přítomna ve více než 90 zemích na všech kontinentech a mnoho významných výrobců OEM uznává její kvalitu. Výrobce pneumatik se sídlem v Novém Dillí nejenže zanechal stopu v indickém pneumatikářském průmyslu svou obchodní prozíravostí a tvrdou prací, ale také udělal několik vážných zásahů na mezinárodním trhu s pneumatikami.

Výrobní závody MRL Tire jsou v Greater Noida. Závod má jedny z nejmodernějších strojů obsluhovaných vysoce technicky kvalifikovanými osobami. V souladu s filozofií MRL je dodržována Filozofií a základním principem fungování společnosti MRL je „správná osoba na správném místě při provádění výrobních technik světové třídy k výrobě produktů světové kvality.“

 

 

 

 

 


 

MRL neustále rozšiřuje svou výrobní základnu a dnes má velmi komplexní sortiment čítající více než 1800 skladových položek s prodejem do více než 90 zemí po celém světě. Neochvějná vášeň a inovativní postupy ze společnosti udělaly předního výrobce a vývozce zemědělských, průmyslových a terénních pneumatik, pneumatik pro lehká užitková vozidla a příbuzných materiálů.

Dnes se MRL stala jedním z největších výrobců:
• Zemědělské pneumatiky / Průmyslové / OTR pneumatiky / Komerční pneumatiky / Butylové duše / Protektory

 


 

Zkušenosti a odbornost
S více než 60 lety bohatých zkušeností a odborných znalostí si MRL vybudovala pevnou pozici v odvětví pneumatik jako poskytovatel kvalitních produktů a služeb. Robustní pneumatiky mají velikost ráfku v rozmezí 8 až 54 palců.

Zajištění kvality
Stabilní a otevřené vedení je klíčem k výrobě pneumatik v MRL. Certifikace ISO 9001 je známkou soustředění a odhodlání, které věnujeme zajištění provozní dokonalosti na každé úrovni.

Široká nabídka produktů
V MRL se vyznačují skladováním širokého sortimentu pneumatik. Je konečnou odpovědí na rostoucí počet vozů světové třídy nejen v prostředí a terénu rodné Indie. Zákazníci MRL (včetně nás – FRpneu) mají na výběr z více než 1800 skladových položek, což jen dosvědčuje rozsáhlou škálu produktů.

Spokojenost zákazníků
MRL také poskytuje kvalitu služeb pro zajištění 100% spokojenosti zákazníků. Pravidelně prováděné namátkové technické kontroly pomáhají dodržovat jejich přísné standardy kvality. Zákazník je pro ně král a pokouší se jim zprostředkovat jen to nejlepší. Jejich zkušení a zodpovědní zaměstnanci se neustále proškolují, aby zajistili nejlepší kvalitu.
 

Více informací na oficiálních stránkách výrobce MRL.
 

Pod tímto odkazem naleznete všechny pneumatiky MRL, které nabízíme. Otevřete odkaz.